Zondag 15 december 2019 15.00 uur

Diva's

Eric Beekes vertelt en zingt over zijn ontmoetingen met diva's als Adèle Bloemendaal, Simone Signoret,Sonia Gaskell,Caterina Valente, Hetty Blok, Liesbeth List en Leonard Bernstein.

Eric Beekes

Toegang leden, CJP, Ooievaarspas € 10,-; overigen € 12,50.Passe-partout voor vijf middagen respectievelijk € 40 en € 50. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  


Op zondag 15 december is het derde in een serie optredens van kleinkunstenaars in de Haagse Kunstkring. De voorstellingen zijn steeds op de derde zondag van de maand tot februari a.s.

"... een diva is als de zon waaraan je je kunt verwarmen, maar als je te dichtbij komt verband je".

Van jongs af aan bewondert Beekes 'grote namen', 'sterren' en diva's in  het theater en in de film. In dit programma benoemt hij er tien die hij van dichtbij heeft meegemaakt.
 
Deze kleinkunstserie kwam tot stand in nauwe samenwerking tussen de Haagse Kunstkring en Impresariaat Maria C. van Loon.

Kaarten betalen uitsluitend op de middag zelf aan de kassa (zaal open 14.30 uur).

Na afloop dineren met korting? Reserveer vooraf met de dinercode (voor 15 decvember: HKK03) bij een van de deelnemende restaurants in de buurt van de Haagse Kunstkring: De Resident, Oker, Taj Mahal of Vascobelo.