30 november t/m 26 december 2022

Gregory Dubus exposeert van 30 november tot en met 26 december in de Hoge Zaal met: ‘Praise to the triangle shape’. Opening zaterdag 3 december 16.00 uur.

A PRAISETOTHETRIANGLESHAPE dubus

Dubus' werk kenmerkt zich door originaliteit, uniciteit en opvallende esthetiek en zijn hoog technisch en creatief van aard. De composities van de Fransman zijn een eerbetoon aan de geometrische abstractie, in het bijzonder de driehoeksvorm.
Dubus nodigt zijn publiek met zijn kunstwerken uit met hem op reis te gaan in het onderzoek van deze, zoals hij het noemt, ‘hypnotische architectonische composities’.
Hij werkt de laatste jaren aan een nieuw artistiek concept: ‘Evolutie Kunst’. Hierbij transformeert hij zijn eerder gemaakte werk tot compleet nieuwe kunst.
Sinds 2017 exposeert Dubus regelmatig, o.a. in het Geometric and MADI Art museum in Dallas (de Verenigde Staten). In 2021 werd een van zijn schilderijen onderscheiden met de Publieksprijs tijdens de Biënnale van Florence en werd hij finalist bij de uitreiking van de ‘Global Art Award 2021’ in Tokio.

Toegang: vrij

Voor meer over Gregory Dubus kijk hier.