Zondag 4 september 17.00 uur

Schrijfster Kieke Plooij vertelt over haar relatie met het sprookje Griselda. Ze las het als kind en vond het toen prachtig. Is dat nu nog zo? En heeft het lot van Griselda iets te maken met de personages in de romans die Kieke heeft gepubliceerd?

Griselda

Toegang vrij voor iedereen (ook niet-leden), drankjes voor eigen rekening

Kieke Plooij, werkend lid van de afdeling Letteren, Theater en Film, heeft twee romans gepubliceerd. In De brander ontdekt een getrouwde jeneverstoker in de vroege 19e eeuw tot zijn verwarring dat hij homoseksueel is. Maanman gaat over de dochter van een vader met psychiatrische problemen. Het boek beschrijft hoe ze zijn gedrag ervaart.

De afdeling Letteren, Theater en Film organiseert regelmatig een letterenborrel op zondag. Het is een borrel die om 17.00 uur begint en waarbij een werkend lid rond half zes zo'n 15 tot 30 minuten optreedt. Dat kan een presentatie zijn van eigen werk of een praatje dat daarmee verband houdt.

Ook werkende leden van andere afdelingen van de Haagse Kunstkring kunnen optreden. Wie dat wil kan daarover contact opnemen met Barbara Richel, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..