Zaterdag 19 oktober 2019 9.00-15.30 uur

Masterclass gitaar door de Griekse meestergitarist Michalis Kontaxakis.

Kosten deelnemers € 50,-.Aanmelden vóór 1 oktober per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Vermeld hierin hoe lang je al speelt en wat je graag tijdens de masterclass wilt voorspelen. Er is wel enig niveau en ook kennis van het klassieke gitaarspel vereist.

a Michalis Kontaxakis

Toegang vrij voor toehoorders.

Op 19 en 20 oktober is de Griekse meestergitarist Michalis Kontaxakis in Den Haag. Deze klassieke gitarist geeft concerten door heel Europa en daarbuiten en won het prestigieuze Tarrégaconcours in Spanje.

In de Haagse Kunstkring geeft Kontaxakis openbare masterclasses aan gemotiveerde klassieke gitaristen. Dit evenement is voor alle muziekliefhebbers die een meer diepgaande kennis willen opdoen van klassieke gitaarmuziek.

Op 20 oktober geeft Kontaxakis een soloconcert in de Waalse kerk, Noordeinde 25, Den Haag, waarin hij de ware klank van de klassieke gitaar laat horen.

De masterclasses en het concert worden georganiseerd door stichting The Hague Guitar Society. Deze stichting stelt zich als doel het promoten van de klassieke gitaar in Den Haag en omstreken.

Zaterdag 19 oktober 9.00-15.30 uur

Masterclass gitaar

Kosten deelnemers € 50,-.Aanmelden vóór 1 oktober: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Toegang vrij voor toehoorders