Zondag 20 oktober 2019 15.00 uur

Marcel de Graaf, zang en gitaar, en Amy Egbers, mezzosopraan, met de voorstelling DIS 'Zandloper'. Gedichten van Jean Pierre Rawie, Willem Wilmink en Inge Tielman op muziek.

a Marcel de Graaf   Amy Egbers

Toegang leden, CJP, Ooievaarspas € 10,-; overigen € 12,50.Passepartout voor vijf middagen respectievelijk € 40 en € 50. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op zondag 20 oktober start een serie optredens van kleinkunstenaars in de Haagse Kunstkring. De voorstellingen zijn steeds op de derde zondag van de maand tot februari a.s.

Marcel de Graaf en Amy Egbers brengen de voorstelling DIS 'Zandloper'. Klein, intiem, bijna breekbaar. Gedichten van Jean Pierre Rawie, Willem Wilmink en Inge Tielman op muziek gezet door Marcel de Graaf, bekend van de Haagse flamencoband De Règâhs. Mezzosopraan Amy Egbers is cum laude afgestudeerd aan het Fontys Conservatorium in klassieke zang en muziektheater. Marcel de Graaf begeleidt haar met zang en gitaar. Een uitzonderlijk, soms ontroerend, dan weer vrolijk makend programma.

Deze kleinkunstserie kwam tot stand in nauwe samenwerking tussen de Haagse Kunstkring en Impresariaat Maria C. van Loon.

Kaarten betalen uitsluitend op de middag zelf aan de kassa (zaal open 14.30 uur).

Na afloop dineren met korting? Reserveer vooraf met de dinercode (voor 20 oktober: HKK01) bij een van de deelnemende restaurants in de buurt van de Haagse Kunstkring: De Resident, Oker, Taj Mahal of Vascobelo.