Zondag 17 november 2019 15.00 uur

Yvonne Keuls en Pax Gritter - Beestjes

Foto Yvonne Keuls

Toegang leden, CJP, Ooievaarspas € 10,-; overigen € 12,50.Passe-partout voor vijf middagen respectievelijk € 40 en € 50. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Op zondag 17 november is het tweede in een serie optredens van kleinkunstenaars in de Haagse Kunstkring. De voorstellingen zijn steeds op de derde zondag van de maand tot februari a.s.

In het gezin Keuls is in de loop der jaren een bonte stoet huisdieren voorbijgetrokken: van honden tot parkieten, van katten tot papegaaien. Deze dieren zijndankbare personages voor de aandoenlijkste verhalen, elk dier met zijn eigenaardigheden en vertederende trekjes. Yvonne ziet kans om haar 'beestjes'als dierbare familieleden aan u voor te stellen.

Ze vertelt haar verhalen met humor en op haar eigen ontwapenende wijze. Pax Gritter zorgt voor muzikale intermezzi. Zij Zingt Franse, Italiaanse en Engelse volksliedjes en begeleidt zichzelf op gitaar. Het duo Keuls en Gritter staat garant voor een heerlijke en amusante middag.

Deze kleinkunstserie kwam tot stand in nauwe samenwerking tussen de Haagse Kunstkring en Impresariaat Maria C. van Loon.

Kaarten betalen uitsluitend op de middag zelf aan de kassa (zaal open 14.30 uur).

Na afloop dineren met korting? Reserveer vooraf met de dinercode (voor 17 november: HKK02) bij een van de deelnemende restaurants in de buurt van de Haagse Kunstkring: De Resident, Oker, Taj Mahal of Vascobelo.