Dinsdag 8 januari 2019 18.00 uur

Jubileum aanschuifdiner, exclusief voor leden en Vrienden van de Haagse Kunstkring. Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de aanschuiftafel, de maandelijkse maaltijd in de Haagse Kunstkring

a Aanschuivers

Deelnemers aan één van de eerste maaltijden, geschetst door een andere deelnemer


De feestelijke maaltijd kost € 20 per persoon, inclusief een drankje van het bestuur.

Lees de afwijkende reserveringsinformatie hieronder!

Dat gaan we vieren!

De Aanschuiftafel bestaat 25 jaar! De commissie die deze maandelijkse maaltijd organiseert, nodigt leden van de Haagse Kunstkring uit voor een Jubileum Aanschuifdiner op dinsdag 8 januari 2019. Om 17.30 uur is er een besloten borrel en om 18.30 uur gaan we aan tafel.

Er kunnen 36 mensen aanschuiven en de inschrijving is al gestart. Wacht niet te lang. Meld je aan door overboeking van € 20 op NL 89 RABO 0179 9015 40, o.v.v. aanschuifdiner. Zet erbij of je al dan niet vegetarisch wilt eten. De maaltijd is voor alle leden, en zeker niet alleen voor trouwe gasten. Juist voor mensen die niet zo vaak komen bij de 'gewone' aanschuiftafel, of mensen die nog niet zo lang lid zijn, is dit een goede gelegenheid om kennis te maken met deze mooie traditie van de Haagse Kunstkring, al 25 jaar!

De sluitingsdatum voor aanmelding is zaterdag 15 december om 23.59 uur, of als het maximale aantal is bereikt. Introducés kunnen alleen deelnemen als er na de sluitingsdatum nog plaatsen beschikbaar zijn.

Informatie bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.