Vrijdag 27 november 2020  20.00 uur

Concert door Jazz Kings:
Miguel Sucasas, saxofoon
Owen Hart, drums
Yussif Barakat, contrabas

Muzikanten 27 november 2020

Toegang leden en Ooievaarspashouders € 10; overigen € 20. Reserveren: tel. 070-3647585 tijdens openingstijden van de galerie (woensdag-vrijdag 12-17 uur; zaterdag-zondag 13-17 uur).


Miguel Sucasas is een talentvolle jonge saxofoonspeler. Na zijn opleiding in Portugal vervolgde hij zijn muzikale ontwikkeling in Nederland. Hij kreeg lees van John Rocco en Jarmo Hoogendijk en trad op talloze muziekfestivals in heel Europa op. In 2014 bracht hij een cd ‘Four Corners Quartet’ met eigen composities uit en in 2016 haalde hij zijn master aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Owen Hart Jr. is een gelauwerde jazzdrummer die zijn muzikale sporen heeft verdiend in de internationale jazzscene. Naast studio-opnames met nationale en internationale jazzfenomenen en een razend drukke tournee, geeft Hart ook les aan het conservatorium in Groningen en geeft hij workshops en masterclasses.

Yussif Barakat speelt als bassist in diverse muziekstijlen. Hij haalde in 2019 een dubbele master in contrabas en in violone aan het Haagse conservatorium. Yussif trad op met ensembles als de Nederlandse Bach Vereniging, Musica Temprana en het Orkest van de 18e eeuw en hij speelt in meerdere jazzbands.