Woensdag 17 maart 2021

De Haagse Leeskring 1, één van de twee leesclubs van de Haagse Kunstkring, bespreekt de roman Slapen doen we later van Zsuzsa Bánk.

Speciaal in deze coronatijd: lees mee en praat mee via Zoom (uitsluitend voor leden van de Haagse Kunstkring).

Boek Zsuzsa Bank

De Haagse Leeskring 1 bestaat in februari al acht jaar en is ook tijdens de diverse lockdowns coronaproof doorgegaan met de boekbesprekingen. De leeskring stelt nu voor dat ook andere leden van de Haagse Kunstkring meelezen en aan de bespreking meedoen.

De titel van het boek dat voor de volgende bespreking is uitgekozen is “Slapen doen we later” van Zsuzsa Bánk. Deze schrijfster, geboren in Frankfurt am Main, is een dochter van Hongaarse ouders die in 1956 na de Hongaarse opstand naar het westen zijn gevlucht. “Slapen doen we later” bestaat uit een prachtig geschreven briefwisseling tussen twee vriendinnen (509 blz.).

De deelnemers zullen zelf het boek moeten lenen, aanschaffen, etc. We bespreken het boek via een Zoomverbinding. Als lid van de Haagse Kunstkring kun je je daarvoor per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aanmelden.  Deelnemers ontvangen enkele dagen voor de boekbespreking per mail een uitnodiging voor de Zoom meeting.