26 december 2019 t/m 5 januari 2020

Leden van de Haagse Kunstkring nodigen een gast naar keuze uit om te komen exposeren

Wintergasten

Opening: zaterdag 28 december 16.00 uur

 
Begin oktober deed de Haagse Kunstkring de volgende oproep aan de kunstenaarsleden: 

“Helaas zijn niet alle musici, schrijvers, dichters, filmers, ontwerpers, architecten en beeldend kunstenaars die op een geweldige manier met hun vak bezig zijn, lid van de Haagse Kunstkring. Hoeveel bijzondere kunstenaars zijn er niet die nog nooit op Denneweg 64 op het podium stonden of in de galerie hebben geëxposeerd. Wij veronderstellen zo maar dat we er allemaal wel een paar kennen in onze directe omgeving of zelfs in de eigen vriendenkring. Met het evenement Wintergasten willen we juist deze kunstenaars in de genoemde periode een podium of expositiemogelijkheid bieden in de HKK.”

 Deze oproep was niet aan dovemansoren gericht. Voor het exposeren in de galerie droegen leden 35 kunstenaars leden voor. Voor een optreden op het podium werden ook ruim genoeg deelnemers aangemeld om een avondvullend programma te organiseren op vrijdag 3 januari. En zowel wat betreft de kunstenaars die gaan exposeren in de zalen als voor de kunstenaars die gaan optreden op het podium geldt, dat de diversiteit van wat zij tonen groot is.

Wie deze kennismaking met ongekend talent niet wil missen: de expositie in de galerie is te zien vanaf tweede kerstdag tot en met zondag 5 januari. Eerste kerstdag en nieuwjaarsdag is de galerie gesloten, tweede kerstdag geopend als op zondag. De standaard openingstijden zijn woensdag t/m vrijdag 12.00-17.00 uur; zaterdag en zondag 13.00-17.00 uur.