Vanaf nu lees je hier het laatste nieuws over de Haagse Kunstkring.

Coronatoegangsbewijs niet meer nodig voor galeriebezoek
Wil je de tentoonstellingen komen bekijken, dan is een coronatoegangsbewijs niet meer nodig. Draag wel een mondkapje en houd 1,5 meter afstand.
De Haagse Kunstkring organiseert geen culturele activiteiten voor publiek na 17.00 uur. Kijk voor de meest actuele informatie op deze website.

(bericht geplaatst: 2 december 2021)

 


Kunstkringlid Marie Bonder overleden

Bij de Haagse Kunstkring hebben we met droefheid kennisgenomen van het overlijden van Marie Bonder op 24 november 2021. In de lange jaren dat zij lid was van onze kunstvereniging hebben wij haar leren kennen als een bescheiden en hartelijke vrouw.
Ze had een brede belangstelling voor de kunst. Die bracht haar naar veel musea en concertzalen. Bij de Haagse Kunstkring was zij vaak van de partij. Ze bezocht graag de concerten en de lezingen en ze was een trouwe gast aan de maandelijkse aanschuiftafel. Ook nam ze graag deel aan de excursies die we organiseerden. We leerden haar waarderen als een aimabel iemand die op een heel prettige manier zichzelf was.
Marie Bonder is 88 jaar geworden.

(bericht geplaatst: 30 november 2021)

 
“Klanken roepen beelden op en beelden roepen klanken op.”
Op vrijdag 26 november was Gerrit Vennema, dichter en componist/tekstschrijver, lunchgast in ‘Aan tafel bij de Haagse Kunstkring’. Mar-Lin Schut ging in gesprek met hem. Hij las uit zijn pas verschenen bundel ‘en nu de wereld’ de gedichten ‘arm land’, ‘in een tel’ en ‘een regenboog gezien’.
Het gesprek is opgenomen en staat online (camera en eindmontage: Dennis Simonis en Ron Sikking). Kijk en luister.

(bericht geplaatst: 29 november 2021)