Zondag 17 maart 2019 16.00 uur

Laatste in een serie van 6 multidisciplinaire concerten: 'Een bacchanaal' met film, muziek, poëzie en een dansende borrel.

Met Lia Harkes, Anne Borsboom, Stefan en Martijn Blaak en combo Hans de Bruijn en Consorten

Toegang vrij, donaties worden zeer op prijs gesteld.

a Hoeren heiligen maart

Als afsluiting van onze serie 'Hoeren, Heiligen en andere vrouwen' gaan we volledig uit ons dak met film, muziek, poëzie en een dansende borrel.

Lia Harkes, de beroemde Haagse kunstenares, die gewone locaties zo prachtig kan omtoveren in wondere werelden, toont ons haar video ' Tridance' met live muziek van Kerry Woodward, gespeeld door violiste Justyna Briefjes. Ook een video 'Living Cells' van schilderes Ditty Ketting met muziek van Kerry woodward en animaties van Davy Woodward zal worden getoond.

Anne Borsboom leest voor uit nieuw werk dat ze schreef sinds ze naar Frankrijk verhuisde en transformeerde van Haagse belle in Franse boerin. Tijdens het feest na afloop zal ze tevens een nieuwe poëzie en proza-bundel 'Over emigreren en ander geluk' presenteren. Anne schrijft over het vrouw zijn als geen ander.

Het muzikale pièce de résistance is een concert voor quatre mains door Stefan en Martijn Blaak met een verrassend repertoire.

De dansende borrel wordt verluchtigd met de woeste klanken van het combo Hans de Bruijn en Consorten