Maandag 19 en woensdag 21 september

In september starten twee series van twaalf modeltekenbijeenkomsten: op maandagmiddag en woensdagavond.

Inlichtingen en opgeven per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. N.B. De maandagmiddag zit inmiddels vol!

Op maandag kun je van 16.00 tot 18.30 uur mee tekenen. Franceline Pompe heeft de leiding. Op woensdagavond is er modeltekenen van 20.00 tot 22.30 uur onder begeleiding van Henia Eizenberg. Het zijn zoals gebruikelijk twaalf bijeenkomsten. Er wordt geen lesgegeven!

Voor beroepskunstenaars zijn deze tekensessies een mooie gelegenheid om hun vaardigheid te oefenen en liefhebbers kunnen zich verder bekwamen in het modeltekenen. Er wordt getekend naar naaktmodel dat wekelijks wisselt, in standen van 10 à 20 minuten.

Leden betalen € 48,-; niet-leden € 96,- voor twaalf bijeenkomsten. Koffie en thee in de pauze is in de prijs inbegrepen.

Tekenmateriaal zoals papier of schetsblok moeten de deelnemers zelf meenemen (tekenborden en enkele ezels zijn aanwezig). De tekenavonden vinden plaats in de Bovenzaal op de eerste verdieping.